Nieuwsbrief 008 – Art-Ro

Posted by on apr 11, 2021 in Nieuws | No Comments

Backpack Bird

Goedemorgen, -middag, -avond allen

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat van mij heb laten horen.

Momenteel is er een mini expositie bij Blue Industry Rotterdam, een herenmode zaak op de Oude Binnenweg 133b er zijn 6 schilderijen en 3 objecten te zien. En uiteraard mooie kleding.

Vanaf maandag 12 april heb ik een expositie op de Rechtbank te Rotterdam zuid waar ik met 20 schilderijen verdeeld over twee etages hang. 10 Abstracte schilderijen en 10 schilderijen van de Bird Collection.

Het is mogelijk om de rechtbank te bezoeken en de schilderijen te bekijken. Als u het leuk vindt, kunnen we ook een afspraak maken om samen te gaan (uiteraard met mondkapje, dat is nog verplicht op de rechtbank).

Als het straks weer mogelijk is komt er nog een kleine opening met ongeveer 30 a 35 personen. Wilt u hier bij zijn, laat het mij weten dan bel ik u later.

De expositie is vanaf 12 april tot 30 augustus 2021 op openingstijden van de rechtbank.

Ik hoop u ergens te zien!
Groet, Ronald