Nieuwsbrief 003 – Art-Ro

Posted by on sep 2, 2020 in Nieuws | No Comments

Hidden

Goedemorgen

De kilometerkunst is as zondag als het weer het toelaat

Drive-in wordt walk-in
Over de RIVM gesproken, nu de regels wat soepeler zijn geworden, hoeven we ook niet aan de drive-in vast te houden. Daarom is de drive-in een walk-in geworden. Dat betekent ook een beter contact tussen de bezoekers en de kunst. En daardoor kunnen we ook op het golfterrein zelf exposeren en niet op een toch altijd wat sober parkeerterrein. Het golfterrein biedt jou en de bezoekers een extra mooie omgeving voor je kunst.

De route
De route is eenvoudig: op de A27 (dat is de snelweg tussen Breda en Raamsdonksveer/ Gorinchem) neem je de afslag Oosterhout Zuid, dat is afslag 17. Vervolgens rij je richting Rijen, dus niet richting Oosterhout. Vanaf de eerste rotonde zie je met grote borden de route aangegeven naar de Kilometer Kunst. Het adres dat je kunt invoeren in je navigatiesysteem is Dukaatstraat 21 in Oosterhout.

Tot zondag

Art Eindhoven gratis entree kaarten

Op zaterdag 12 en zondag 13 september vindt Art Eindhoven plaats, in het industriële Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. En omdat ik daar ook exposeer, ontvangt u deze uitnodiging.

Art Eindhoven is uw bezoek meer dan waard: Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto’s en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken. Hier vindt u veel informatie: www.arteindhoven.nl.

Ik nodig u hierbij van harte uit om mijn stand te komen bezoeken. Als mijn relatie, mag ik u een gratis toegangskaart aanbieden (t.w.v. € 9,-), die u zeer gemakkelijk kunt aanvragen via deze link: https://arteindhoven.nl/bezoeken/. Vervolgens volgt u deze stappen:
– kies de dag en tijd van uw voorkeur (vol = vol) en selecteer het gewenste aantal tickets (maximaal 4)
– voer in het daarvoor bestemde veld kortingscode DLN-AE20
– klik op ‘Pas korting toe’: de prijs wordt nu aangepast naar 0 euro
– klik op ‘Verder’ en vul de gevraagde gegevens in.
Direct nadat u de gegevens heeft ingevuld en op ‘Bestel nu’ heeft geklikt, wordt het ticket verzonden naar uw e-mailadres.

Ik zou het erg leuk vinden u, op anderhalve meter afstand figuurlijk, de hand te mogen schudden tijdens Art Eindhoven!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet, Ronald Neef